Friday, April 3, 2009

LONGEST DISTANCE CYCLING BY DUO

CUBAAN MEMECAH REKOD MALAYSIA DALAM
"MALAYSIA BOOK OF RECORD"

Kenangan diabadikan dalam bentuk gambar kerana sekeping gambar boleh menceritakan seribu pengalaman........Alhamdulillah aku dan khalib berjaya mencatat rekod baru Malaysia serta layak menerima Sijil Malaysia Book of Record.

Pelbagai kenangan pahit manis kami lalui sepanjang mengembara basikal untuk mencipta rekod baru.......

1 comment:

  1. Salam,
    Tahniah sekali lagi. Kerana dapat melaluinya perit getir & mencapai kegemilangan. Tanpa onak & duri tiadalah kita kecapi kehidupan sebenar.

    Saya percaya dengan pengalaman ini saudara-bersaudara akan dapat mengharungi dengan jayanya.

    Jangan tompang bas Sri Jaya dah.

    ps. Familiar lah tempat ni. Mcm kat Ranau, Sabah.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Followers